BS de Kleine Dichter
Heycopplein 1
3521EX Utrecht
0302963585

Nieuwe ouders

Er worden veel kinderen ingeschreven op De Kleine Dichter. We vinden het leuk dat onze school een goede naam heeft en dat ouders voor onze school kiezen. We heten de nieuwe kinderen en hun ouders dan ook van harte welkom. 
U kunt uw belangstelling voor onze school kenbaar maken als uw kind rond de 2 jaar oud is. Inschrijven kan vanaf 3 jaar.

Voor een aanmeldformulier (vanaf 3 jaar) kunt u een mail sturen aan administratie.kleinedichter@spoutrecht.nl

Is uw kind nog geen 3 jaar, maar wilt u wel uw belangstelling kenbaar maken? Download dan hier het belangstellingsformulier (vanaf 2 jaar)
Vul het formulier in en mail het naar administratie.kleinedichter@spoutrecht.nl

Wij nemen ongeveer twee maanden voordat uw kind vier wordt contact met u op om het intakegesprek te plannen. Aansluitend op dit gesprek kunt u een korte rondleiding door de school krijgen. 

Broertjes- en zusjesregeling

Broertjes en zusjes van kinderen die al op school zitten hebben recht op een plaats als hun ouders voor de leeftijd van 2,5 jaar aan school hun belangstelling kenbaar maken. Dit houdt in dat we alle ouders van onze school oproepen hun nog niet aangemelde kinderen zo spoedig mogelijk door te geven.

Open informatieochtenden

Normaliter bent u als ouder van harte welkom op  onze school. 

Helaas is het op dit moment, door de situatie rondom  de uitbraak van het Covid 19 virus, niet mogelijk om informatieochtenden plaats te laten vinden.  Mocht uw zoon of dochter binnen één jaar 4 worden, of verhuist u naar onze wijk? Neemt u dan contact op met onze directeur via
annemieke.teune@spoutrecht.nl 

De Kleine Dichter hanteert een postcodebeleid. Dit betekent dat alleen kinderen uit de postcodegebieden 3521 en 3522 kunnen worden toegelaten i.v.m. de beperkte grootte van de school. 

Een uitleg over het aanname- en plaatsingsbeleid van De Kleine Dichter leest u hier
Een uitleg over het toelatings- en plaatsingsbeleid van SPO Utrecht leest u hier